Få 20% rabatt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här och få 20% rabatt på ditt nästa köp.

Stänga

Ångerrätt / Byten

 

Ångerrätt

Full belåtenhet eller pengarna tillbaka.

Vid handel genom BACKTEE har du som kund 14 dagars ångerrätt från den dag du mottar dem. Dina 14 dagars ångerrätt betyder att du som kund kan motta varan, packa upp den och se om den motsvarar dina förväntningar.

Har du ångrat ditt köp återbetalas köpsumman och frakt via överföring till ditt bankkonto så snart vi har mottagit varan i retur och kontrollerat att den är berättigad för ångerrätt.

Utgifterna för returleverans till oss är för egen kostnad. Tillståndet för användning av ångerrätt är att BACKTEE.com får den mottagna varan/varorna tillbaka i samma skick och mängd som det var vid leverans. Ångerrätten kan också ske vid att ej ta emot/hämta ut paketet.

Det är inte ett krav, men det vill förbättra expeditionen om du vid returnering ifyller en retursedel som ligger i paketet samt en kopia av din orderbekräftelse och skickar det tillsammans med varan.

Byten

Önskar du att byta varan till en annan storlek har du 14 dagars bytesrätt från den dagen du mottar den. Vid byte ska du ifylla retursedel och skicka  tillsammans med varan. BACKTEE skickar bytesvaran fraktfritt. Om vi inte har den önskade varan på lager kommer varubeloppet återbetalas snarast möjligt och senast 14 dagar från det att vi har mottagit din vara i retur. Den enda kostnaden du har när du byter en vara är portot att skicka tillbaka varan till oss.

 

Önskar du att byta en vara till en annan vara, ber vi dig att ångra köpet och göra en ny order.

 

Ladda ner retursedeln  
 

Retursedel

Om du önskar byta eller returnera varor skall du fylla i samt skicka med denna returblankett tillsammans med en kopia av ditt leveransbekräftelse.

Ladda ner retursedel