Få 20% rabatt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här och få 20% rabatt på ditt nästa köp.

Stänga

Samtycke vid anmälan till nyhetsbrev

I samband med anmälan till vårt nyhetsbrev, ska du enbart ange namn och e-postadress. Vi registrerar inte några andra uppgifter i samband med anmälan.

Efter anmälan använder vi din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrevet som innehåller information om intressanta erbjudanden, tävlingar och annat marknadsföringsmaterial. Som regel skickas nyhetsbrevet ut 12 gånger per år.

Din e-postadress lämnas ut till den leverantör vi använder i samband med utskicket av nyhetsbrevet. Vi använder exempelvis DynamicWeb för utskick av nyhetsbrev.

Vi registrerar information om din användning av nyhetsbreven, inklusive om nyhetsbreven öppnas, hur länge de är öppna, när e-post/nyhetsbrevet raderas och om du klickar på länkar.

Den information vi samlar in om användningen av nyhetsbrev använder vi för att förbättra vår service och göra det möjligt för oss att ännu bättre rikta och anpassa innehållet efter mottagarintressen.

Dina uppgifter lagras och behandlas konfidentiellt och säkert i enlighet med dataskyddsförordningen.

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration på nyhetsbreven genom att klicka på ”Avanmäl nyhetsbrev”-länken som finns längst ner i nyhetsbrevet som du mottar från oss. Om du avanmäler nyhetsbrevet raderar vi din e-postadress i kontaktlistan för mottagande av nyhetsbrev.

Vi kan utifrån andra sammanhang, t.ex. inköp, erhålla dina uppgifter. Dessa påverkas inte av en avanmälan från nyhetsbreven. Vi kan därför fortsätta att behandla sådana uppgifter efter samtycke eller andra behandlingsrutiner hos oss.
Om du vill korrigera dina kontaktuppgifter kan du ändra dem närsomhelst, antingen genom att avanmäla nyhetsbrevet och sedan anmäla dig igen eller genom att kontakta oss på webshop@backtee.com och meddela oss de nya uppgifterna.

Vi hänvisar även till vår cookie- och dataskyddspolicy som finns tillgängligt här på webbplatsen